TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Voor de opleidingen in de richting Administratie, Logistiek en Leisure & Hospitality zijn wij voor het schooljaar 2020-2021 op zoek naar een

Stageconsulent (0,8 fte)

Wat je gaat doen
Je bereidt in samenwerking met de coaches studenten van de verschillende opleidingen voor op hun beroepspraktijkvorming/stage. Je monitort de voortgang van het leerproces binnen de leerbedrijven en rapporteert hierover. Je informeert en ondersteunt de begeleider binnen het leerbedrijf en onderneemt afhankelijk van de situatie de gewenste actie. Je werkt samen met je collega’s van het Stagebureau en onderhoudt nauw contact met de coaches en coördinatoren van de onderwijsafdelingen. Je signaleert (nieuwe) mogelijkheden voor leerplaatsen bij leerbedrijven en onderhoudt daar de relatie met de begeleiders. Je doet acquisitie voor nieuwe leerbedrijven en weet nieuwe leerbedrijven te motiveren tot samenwerking.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. Naast goede dienstverlening vinden wij humor ook belangrijk. De functie is ingedeeld in schaal 8, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Profiel
Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die je toepast bij de begeleiding van studenten. Je stelt je proactief en ondersteunend op in de samenwerking met de leerbedrijven en onderwijsafdelingen. Je hebt een goede algemene theoretische en praktische kennis over het vakgebied van stageconsulent en het leren in de praktijk. Je hebt affiniteit met de genoemde branches, bent goed in staat zelfstandig te werken en te bemiddelen tussen verschillende belangen. Voor de uitvoering van jouw werkzaamheden dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B en auto.

Meer weten?
Kijk op werkenbij.rockopnh.nl of neem telefonisch contact op met Bianca de Wit, hoofd Stagebureau, telefoon (0223) 611 200.

Gaan voor deze baan!
Je hebt tot en met vrijdag 22 mei 2020 de tijd om te reageren, uitsluitend via de website werkenbij.rockopnh.nl.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 29 mei 2020.                              

Acties

Menu