TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Op onze locaties in Den Helder en Schagen, kun je per 7 februari 2022 bij de afdeling Entree, Gezondheidszorg en Kappen aan de slag als:

Schoolassistent (0,4 fte)

Wat je gaat doen
Je assisteert bij het beheren van de praktijkruimte en apparatuur. Je verricht werkzaamheden ter voorbereiding op de proeven van bekwaamheid. Je beheert de toegewezen voorraden en hulpmiddelen en doet werkzaamheden ten bate van het uitgiftepunt. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal 3, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Profiel
Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften. Je bent vaardigheid in het onderhoud en verhelpen van kleine storingen aan de apparatuur en in het beheren van materialen. Je hebt inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de instelling. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed in teamverband werken. 

Meer weten?
Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Miranda Kramer, opleidingsmanager afdeling Entree, Gezondheidszorg en Kappen, telefoon 0223 611260. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Gaan voor die baan!
Je hebt tot en met dinsdag 25 januari a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Miranda Kramer.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandagochtend 31 januari 2022.

Acties

Menu