Voor het Roosterbureau (locatie Centraal bureau, Sperwerstraat Den Helder) zijn wij op zoek naar een:

Roostermaker

Functieomvang
0,9 fte

Functieomschrijving
Het Roosterbureau van het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt voor het gehele ROC de roosters in samenwerking met de acht onderwijsafdelingen. Als roostermaker zorg jij dat de studenten een uitgebalanceerd en evenwichtig rooster krijgen, waarbij de onderwijsgevenden een werkbaar goed rooster hebben. Kortom, jij zorgt dat er geen klaslokalen dubbel bezet zijn, geen docent drie klassen tegelijk heeft en dat niet de hele kantine overstroomt van de leerlingen. Dat ruimtes in onze locaties optimaal worden benut.

Profiel
Je hebt ervaring als roostermaker binnen een school, bij voorkeur in het MBO. Je hebt kennis van en vaardigheid in het werken met geautomatiseerde roosterprogramma’s (bij voorkeur Untis; mocht je geen ervaring hebben met Untis en WebUntis dan zorgen wij ervoor dat je scholing krijgt) en je hebt kennis van de regels en criteria die gelden voor het opstellen van de roosters. Je bent pro-actief, accuraat, creatief, flexibel en je beschikt over een analytisch denkvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt planmatig werken, bent stressbestendig en je hebt een dienstverlenende instelling.

Functieniveau
Schaal 7 (cao mbo)

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Kuipers, Staffunctionaris Planning & Informatiebeheer, telefoon 06 1243 4153 of per e-mail hkuipers@rockopnh.nl      

Sollicitatie
Solliciteren is mogelijk t/m maandag 11 maart a.s. via onze website www.rockopnh.nlGa naar ‘(Nieuwe) collega’s’ en klik op ‘Vacatures en solliciteren’.