EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht is voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Op onze locatie Burg. Ritmeesterweg in Den Helder kun je per direct aan de slag als

Instructeur Elektrotechniek (Mechatronica) (1,0 fte)

Techniekcampus
De technische beroepsopleidingen worden voor het overgrote deel gegeven op de Techniekcampus in Den Helder. Dat het onderwijs hier praktijkgericht is, zie je meteen al bij binnenkomst. De Techniekcampus straalt de sfeer van een écht bedrijf uit.

Wat je gaat doen
Als instructeur ben je verantwoordelijk voor alle apparatuur van het ROC Kop van Noord-Holland op de Campus en begeleid je studenten bij de praktijk en het practicum. Je levert een actieve rol bij het opzetten van modulair onderwijs, het organiseren van schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten. De studenten gaan na de opleiding onder andere aan de slag in metaal- en/of Electrobedrijven.

Iets voor jou?
Enige ervaring is wel een vereiste om bij ons te werken. Maar het belangrijkste is dat je graag met studenten werkt en hen kunt motiveren. Enthousiasme en flexibiliteit zijn ook eigenschappen die je in dit beroep goed van pas kunnen komen. Vanzelfsprekend heb je een passende vooropleiding gevolgd; ‘professionaliteit’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal 7, conform de vigerende cao mbo. Dit is inclusief een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Profiel
Je hebt een relevante opleiding op mbo-niveau. Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met elektrotechniek en kennis van projectmanagement. Tevens ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën en bent bereid om verder te leren. We verwachten dat je een cursus (pedagogiek voor instructeurs) volgt. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van het ROC Kop van Noord-Holland.

Meer weten?
Kijk op werkenbij.rockopnh.nl of neem telefonisch contact op met Pieter Kamminga,
opleidingsmanager afdeling Techniek, telefoon 06 8333 9216.

Gaan voor deze baan!
Je hebt tot en met 14 november de tijd om te reageren, uitsluitend via de website werkenbij.rockopnh.nl. 

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdag 19 november. 

Menu