EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Voor de afdeling ICT (locatie Schagen) zijn wij per 1 oktober 2019 op zoek naar een: 

Instructeur ICT

Functieomvang
0,6 fte

Functieomschrijving 
Je begeleidt studenten in een groepssituatie en geeft instructies ten aanzien van specifieke vaardigheden. Daarnaast begeleid je de studenten bij opdrachten. Tevens stel je (delen van) toetsen en examens samen en beoordeel je deze. Je levert een bijdrage aan schoolevenementen, voorlichtingsactiviteiten, enz. Daarnaast lever je een bijdrage aan organisatorische voorzieningen en wijzigingen op het gebied van onderwijsruimten, testmateriaal en methoden. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke, uitdagende functie in een klein team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal 7, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Profiel
Je hebt een relevante opleiding op mbo-niveau; algemeen theoretische kennis en praktijkkennis op het vakgebied en de vaardigheid deze toe te passen. Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met ICT (denk aan ervaring met: het beheren van Windows 10 computers) en je beheerst minstens 1 vorm van coderen (HTML, C#, etc.). Tevens ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën en bent bereid om verder te leren. We verwachten dat je een cursus (pedagogiek voor instructeurs) volgt. Daarnaast ben je vaardig in het begeleiden van cursisten, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de instelling.

Informatie    
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Koopmans, opleidingsmanager afdeling ICT, telefoon 06 3511 8657 (beperkt bereikbaar).

Sollicitatie
Solliciteren is mogelijk t/m 2 september a.s., uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 10 september.

Menu