TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Met ingang van 1 augustus 2022 gaan wij fuseren met het Clusius College en samen verder als Vonk. Door de fusie met het Clusius College kunnen we een breed lokaal en regionaal onderwijsaanbod niet alleen behouden maar ook verder ontwikkelen. Hiermee sluiten we nog beter aan op de arbeidsmarkt. Bovendien versterken we met deze fusie de aansluiting van het vmbo op het mbo. Zo kunnen we vanuit een robuuste organisatie blijven inspelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Voor de Veiligheidsacademie van de afdeling Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid (Hofstraat, Schagen), zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar:

Docenten Handhaving en Beveiliging (2 fte)

Wat je gaat doen
Je verzorgt zowel de theorie- en praktijklessen op het gebied van Handhaving, toezicht, veiligheid en beveiliging. Het gaat met name om keuzedelen Politie (nieuwe en oude stijl), Keuzedeel alcoholwet, WKPV 1 en 2, sanctionerend optreden en dienstverlening en calamiteiten. Ook verzorg je lessen aan de beveiligers in de diverse beveiligingsvakken. Daarnaast ben je coach en verzorg je lessen in het kader van studieloopbaanbegeleiding.  Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs en aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Dit is inclusief een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Profiel
Je hebt een relevante lerarenopleiding afgerond en beschikt over praktijkkennis op bovengenoemd vakgebied. Wanneer je geen onderwijsbevoegdheid hebt maar wel beschikt over hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring in het betreffende vakgebied, aarzel dan niet en reageer ook! Als zij-instromer kun je namelijk direct bij ons aan de slag als docent. Je wordt daarnaast op onze kosten geschoold zodat je binnen twee jaar bevoegd docent bent.

Je bent in staat om met enthousiasme je praktijkkennis over te brengen aan de professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van nieuwe technologieën in je vakgebied en de vaardigheid bezit om deze kennis toe te passen in het onderwijs. Je kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en energiek en denkt in kansen en mogelijkheden.

Meer weten?
Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Michael O’Niel, opleidingsmanager, telefoon (0223) 611 380. Kijk voor informatie over het sollicitatie­proces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Let op: wegens zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 18 juli tot en met zondag 21 augustus.

Gaan voor die baan!
Je hebt tot en met maandag 22 augustus a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Michael O’Niel.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu