TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht is voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Voor de afdeling Welzijn (locatie Schagen en Den Helder) zijn wij wegens uitbreiding op de afdeling op zoek naar een:

Docent Verpleegkunde en/of Maatschappelijke zorg (0,8 – 1,5 fte)

Wat je gaat doen
Er verandert veel in de zorg, maar zorg is altijd nodig. En er is vraag naar goed opgeleid personeel.
Als docent is je eerste prioriteit uiteraard onderwijs geven. De student staat centraal. Je coacht de studenten vakinhoudelijk. Maar je bent ook in staat mee te werken aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Daarnaast lever je een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling.

Iets voor jou?
Wij zijn op zoek naar iemand uit de praktijk of het zorgonderwijs die er energie van krijgt om voor de (virtuele) klas te staan en studenten in de leeftijdscategorie van 16 - 65 jaar op te leiden tot betrokken zorgprofessionals. Deze functie is ook goed te combineren met een baan in de praktijk. Je wilt onderdeel uitmaken van een onderwijsteam dat de studenten opleidt tot vakmensen; en wilt vanuit een kleinschalig team - van docenten en instructeurs - dichtbij de studenten staan én ze leren kennen. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. Naast goede dienstverlening vinden wij humor ook belangrijk. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland betekent filevrij naar je werk.

Profiel
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur een docentenopleiding, en beschikt over praktijkkennis op jouw vakgebied. Bij voorkeur heb je kennis van de werkvelden volwassenwerk, kinderopvang, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Mocht je deze niet hebben, maar wel ervaring hebben binnen de zorg als verpleegkundige, dan nodigen wij je ook graag uit om te reageren op deze vacature. 

Je bent bij voorkeur BIG-geregistreerd en bent enthousiast over het vak en kunt op een energieke manier je kennis overbrengen. Het belangrijkste hierbij is dat je graag met studenten werkt, hen kunt motiveren en dat je een aansprekend en gevarieerd leerplan kunt opstellen.
Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met het onderwijsconcept ‘beroepsgericht leren’. Enthousiasme, flexibiliteit, uitstekende communicatieve vaardigheden, digitaal vaardig en stressbestendigheid zijn eigenschappen die in dit beroep goed van pas kunnen komen.
Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je flexibel en kun je goed in teamverband werken. Je hebt affiniteit met de doelgroep.

Meer weten?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Petra Roorda, opleidingsmanager afdeling Welzijn, telefoon 06-51966710. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Gaan voor deze baan!
Kom jij ons team versterken? Je hebt tot en met zondag 23 januari 2022 de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Petra Roorda.

Let op! De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 25 januari 2022.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu