TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Met ingang van 1 augustus 2022 gaan wij fuseren met het Clusius College en samen verder als Vonk. Door de fusie met het Clusius College kunnen we een breed lokaal en regionaal onderwijsaanbod niet alleen behouden maar ook verder ontwikkelen. Hiermee sluiten we nog beter aan op de arbeidsmarkt. Bovendien versterken we met deze fusie de aansluiting van het vmbo op het mbo. Zo kunnen we vanuit een robuuste organisatie blijven inspelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Voor de afdeling Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid zijn wij voor de branche Sport en Bewegen (Sportlaan, Den Helder) met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een:

Docent Sport (0,7 fte, waarvan 0,4 fte tijdelijk in het kader van vervanging ouderschapsverlof)

Wat je gaat doen
Als docent Sport verzorg je verschillende theorie- en sportlessen (sportgericht, maar ook lessen computervaardigheden), beoordeel je de lessen, neem je toetsen af en bereid je de studenten voor op het beroepsgerichte examen coördinator. Je draagt zorg voor een aantal opleidingsgerichte taken die bij het onderwijs horen. Hierbij kun je denken aan het volgen van studiemiddagen, het informeren van toekomstige studenten bij de open avonden of overige taken. Je bent coach (mentor) van een klas studenten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de opleiding.
De lesdagen zijn bij voorkeur in ieder geval maandag, woensdag en vrijdag, maar overleg hierover is altijd mogelijk.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Dit is inclusief een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Profiel
Je hebt een relevante lerarenopleiding afgerond (ALO) en beschikt over praktijkkennis op jouw vakgebied. Je hebt kennis van nieuwe technologieën op jouw vakgebied en hebt tevens de vaardigheid om daarmee om te gaan. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van leerlingen en het opzetten van leerplannen. Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met het onderwijsconcept ‘beroepsgericht leren’. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je goed improviseren en goed in teamverband werken.

Meer weten?
Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Michael O’Niel, opleidingsmanager, telefoon (0223) 611 380. Kijk voor informatie over het sollicitatie­proces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Gaan voor die baan!
Je hebt tot en met 8 juli a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Michael O’Niel.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu