TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Voor de afdeling Vavo en Educatie zijn wij, voor diverse locaties in Noord-Holland, regelmatig op zoek naar:

Docenten NT2

Wat ga je doen?
Als docent is je eerste prioriteit uiteraard onderwijs geven binnen educatieve trajecten NT2 (Nederlands als tweede taal). De cursist staat centraal. Naast docent ben je trajectbegeleider van de cursisten. Dit houdt in dat je de cursisten bij afwezigheid belt en de voortgang van het traject met ze bespreekt. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van toetsen en voor de administratieve taken rondom het onderwijs. Ook werk je mee aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat kan zowel binnen je team zijn als in de organisatie.

Iets voor jou?
Het doel van onze trajecten is bijdragen aan het zelfstandiger functioneren van de inburgeraar in de maatschappij, door middel van het vergroten van de basisvaardigheden en de kennis van de Nederlandse maatschappij. Je zorgt voor een veilige sfeer in de klas en je bouwt een goede relatie op met jouw studenten. Je geeft onderwijs op maat, je bevordert de autonomie van de student en je zorgt voor een inspirerende leeromgeving. Wij zijn op zoek naar een docent die oprecht geïnteresseerd is in de doelgroep en die een goede balans heeft tussen vriendelijkheid, duidelijkheid, contact maken en iemand die leiderschap toont.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke, uitdagende functie in een team van professionals. Naast een goede dienstverlening vinden wij samenwerken en plezier in jouw werk ook belangrijk. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. De afdeling Educatie werkt op een aantal hoofdlocaties in Noord-Holland (Den Helder, Schagen, Alkmaar en Hoorn). Daarnaast werken we op locatie, zo dicht mogelijk bij onze cursisten, om ook de buitengebieden te kunnen bedienen. Naast lessen overdag, worden er ook veel avondlessen gegeven. Er wordt van je verwacht dat je minstens een avond per week beschikbaar bent om les te geven.

Profiel
Je hebt de opleiding Docent NT2 afgerond, je bent bezig met de opleiding of je staat inmiddels ingeschreven voor de opleiding. Je hebt ervaring in het lesgeven in het NT2-onderwijs en affiniteit met de doelgroep. Je stemt jouw didactiek af op de verschillen in de onderwijsbehoefte van de cursisten. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en je werkt goed in teamverband. Je verzorgt gestructureerd en zorgvuldig de voortgangsbegeleiding en de cursistrapportage.

Meer weten?
Kijk op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/ of neem telefonisch contact op met:

  • Regio Alkmaar: Klaartje Broers, 06-8201 3338
  • Regio West-Friesland: Maaike Zuidam, 06-5315 0542
  • Regio Den Helder en Schagen: Eveline van Daele, 06-5182 1497

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onze website werkenbij.rockopnh.nl. 

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu