TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Met ingang van 1 augustus 2022 gaan wij fuseren met het Clusius College en samen verder als Vonk. Door de fusie met het Clusius College kunnen we een breed lokaal en regionaal onderwijsaanbod niet alleen behouden maar ook verder ontwikkelen. Hiermee sluiten we nog beter aan op de arbeidsmarkt. Bovendien versterken we met deze fusie de aansluiting van het vmbo op het mbo. Zo kunnen we vanuit een robuuste organisatie blijven inspelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Voor de Veiligheidsacademie van de afdeling Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid (Hofstraat, Schagen), zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een:

Docent Nederlands (0,7 fte)

Wat je gaat doen
Je verzorgt lessen Nederlands binnen het brancheteam Toezicht en Veiligheid en draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je bent in staat om op drie taalniveaus gedifferentieerd les te geven.

Tevens kun je de generieke taaleisen vertalen naar de beroepen waar studenten voor worden opgeleid. Gezamenlijk met vakdocenten geef je inhoud aan de opleidingen Handhaver toezicht en veiligheid niveau 3 en Particulier beveiliger niveau 2. Je draagt zorg voor het naleven van examenstandaarden voor het vak Nederlands. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Dit is inclusief een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand. 

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Profiel
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur tweedegraads Nederlands.
Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van leerlingen. Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met 'beroepsgericht leren'. Daarnaast kun je goed in teamverband werken en heb je affiniteit met de doelgroep.

Meer weten?
Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Petra Roorda, opleidingsmanager, telefoon 06-51966710. Kijk voor informatie over het sollicitatie­proces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Let op: wegens zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 18 juli tot en met zondag 21 augustus.

Gaan voor die baan!
Je hebt tot en met maandag 22 augustus a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Petra Roorda.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdag 6 september.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu