TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij vakkundig op maritiem gebied en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je talent om jongeren te bereiken en je kennis over te dragen?
Kortom: wil jij je vakkennis doorgeven aan de professionals van de toekomst?
Dan is een baan als docent misschien iets voor jou!

Wanneer je beschikt over hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring als zeevarende, aarzel dan niet en reageer! Als zij-instromer kun je direct bij ons aan de slag als docent. Je wordt daarnaast op onze kosten geschoold zodat je binnen twee jaar bevoegd docent bent.

Voor het Nautisch College (Sportlaan, Den Helder) zoeken wij een:

Docent nautische vakken (1,0 fte)

Wat je gaat doen
Je verzorgt de theorie- en praktijklessen voor de nautische vakken, zoals navigatie, stabiliteit en wetgeving. Daarnaast speel je een rol bij de ontwikkeling van lesmateriaal en examens, ook zorg je dat dit actueel blijft. Je coacht studenten in het kader van studieloopbaanbegeleiding en projecten. Je neemt deel aan teamvergaderingen, werkgroepen en voert onder andere intakegesprekken. Je werkt in een enthousiast hecht team van docenten en instructeurs.

Profiel
Je bent in staat om met enthousiasme je praktijkkennis over te brengen aan de professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van nieuwe technologieën in je vakgebied en de vaardigheid bezit om deze kennis toe te passen in het onderwijs. Je kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en energiek en denkt in kansen en mogelijkheden.

Wat bieden wij?
De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin de Haan, opleidingsmanager, telefoon 06 14 59 56 01.
Voor meer informatie over je mogelijkheden als zij-instromer kun je contact opnemen met Annemarie Twigt, HR-adviseur, telefoon (0223) 611 200.

Gaan voor deze baan!
Je hebt tot en met zondag 20 maart 2022 de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Erwin de Haan. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu