EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Voor de afdeling Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid (locatie Sportlaan, Den Helder) zijn wij met ingang van schooljaar 2019 - 2020 op zoek naar een:                                                                                                                           

Docent Sport (LO)

Functieomvang
0,6 - 0,8 fte

Functieomschrijving 
Je verzorgt het onderwijs binnen de branche Veiligheid & Vakmanschap (VeVa) en draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling. In voorkomende gevallen stuur je onderwijsassistenten aan en draag je zorg voor studie- en beroepskeuzevoorlichting.

Profiel
Je hebt een relevante lerarenopleiding afgerond (ALO) en beschikt over praktijkkennis op jouw vakgebied. Je hebt kennis van nieuwe technologieën op jouw vakgebied en hebt tevens de vaardigheid om daarmee om te gaan. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van leerlingen en het opzetten van leerplannen. Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met het onderwijsconcept ‘beroepsgericht leren’. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je goed improviseren en goed in teamverband werken.

Je hebt affiniteit met Defensie, de opleiding Veiligheid & Vakmanschap en beschikt over een disciplinair karakter. Je hebt veelzijdige kennis op het gebied van hardlopen, zelfverdediging, marsen, zwemmen en fitness. Je kunt omgaan met blessuregevallen en hierbij adviseren en begeleiden. Affiniteit met Sport & Bewegen, de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid en Particulier Beveiliger is een pre.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een klein team van professionals. De functie is ingedeeld in schaal LB conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Michael O’Niel, opleidingsmanager, telefoon (0223) 611 380 of e-mail moniel@rockopnh.nl
Let op: wegens vakantie zijn wij gesloten van 12 juli t/m 18 augustus.
Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 25 augustus a.s., uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl  

Menu