TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Met ingang van 1 augustus 2022 gaan wij fuseren met het Clusius College en samen verder als Vonk. Door de fusie met het Clusius College kunnen we een breed lokaal en regionaal onderwijsaanbod niet alleen behouden maar ook verder ontwikkelen. Hiermee sluiten we nog beter aan op de arbeidsmarkt. Bovendien versterken we met deze fusie de aansluiting van het vmbo op het mbo. Zo kunnen we vanuit een robuuste organisatie blijven inspelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Voor de afdeling VAVO en Educatie (Den Helder en Schagen) zijn wij voor het schooljaar 2022 -2023 op zoek naar een:

Docent Engels (0,25 fte)

Wat je gaat doen
Je verzorgt de lessen Engels van het VAVO-onderwijs. We werken met wat kleinere gecombineerde examengroepen vmbo-tl, havo en vwo en bieden maatwerk en veel persoonlijke aandacht aan onze studenten. Onze opleidingen richten zich op het behalen van een certificaat of diploma in één of twee jaar. De studenten werken in een duidelijke structuur toe naar dit resultaat. Je bent niet alleen een goede docent, maar ook een uitstekende coach. Examinering is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Samen met het team bepaal je hoe de overige taken worden verdeeld.

Wat bieden wij?
Wij bieden een plek in een leuk team met ervaren professionals. Onze studenten zijn heel erg tevreden over het onderwijs en de begeleiding van onze docenten. Je krijgt veel eigen zeggenschap over de invulling van jouw onderwijsprogramma. Er is een goed georganiseerde les- en examenorganisatie. Naast goede dienstverlening vinden wij het belangrijk om af en toe de druk van de ketel te halen. Plezier, humor en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden voor ons team. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland betekent filevrij naar je werk.

Profiel
Je hebt een eerste- of tweedegraads docentenopleiding Engels afgerond. Ervaring met beoordelen volgens ERK en Cambridge English is een pre. Per vak werken we met één vakdocent. Dit betekent dat we op zoek zijn naar veel zelfstandigheid, maar zeker ook naar een teamplayer. Daarnaast zoeken we een docent die studenten extra aandacht en coaching kan bieden. Ben jij die nieuwsgierige,  doelgerichte collega die goed om kan gaan met deadlines?

Meer weten?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Diane Paauwe - Munster, Opleidingsmanager Vavo en Educatie, telefoon 06 34345924.

Gaan voor deze baan!
Kom jij ons team versterken? Je hebt tot en met dinsdag 28 juni de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties

Menu