TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Heb je ervaring of affiniteit met de Marine en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je talent om jongeren te bereiken en je kennis over te dragen?
Kortom: wil jij jouw vakkennis doorgeven aan de professionals van de toekomst?
Dan is een baan als Docent of Coördinator misschien iets voor jou! 

Voor het Nautisch College (locatie Sportlaan te Den Helder) zijn wij op zoek naar een coördinator en een docent, met een totale omvang van 1,7 fte. Beide functies kunnen worden ingevuld met nautische lessen of sportlessen.

We zijn op zoek naar een van de volgende combinaties:

  • een coördinator met sportachtergrond in combinatie met een docent nautisch óf
  • een coördinator met nautische achtergrond in combinatie met een sportdocent.

--

Coördinator met lesgevende taken (0,8 - 1,0 fte)
Veiligheid en Vakmanschap, uitstroom Maritiem

Wat je gaat doen
Je verzorgt onderwijs voor de opleidingen VEVA Maritiem als voorbereiding op een carrière bij de Koninklijke Marine. Je draagt bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je coördineert opleidingsactiviteiten en je geeft operationele en functionele aanwijzingen aan medewerkers en het team VEVA Maritiem. Je bent vraagbaak en sparringpartner voor het team. Je onderhoudt externe contacten met onder andere de betrokken afdelingen van defensie en andere onderwijsinstellingen. Als coördinator draag je zorg voor het proces van intake tot diplomering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling en draag je zorg voor studie- en beroepskeuzevoorlichting. Zie voor lestaken de vacaturetekst voor docent.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals, met diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. De functie is ingedeeld in LC, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

--

Docent (0,7 - 0,9 fte)
Veiligheid en Vakmanschap, uitstroom Maritiem

Wat je gaat doen
Je verzorgt het onderwijs en draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling en je draagt zorg voor studie- en beroepskeuzevoorlichting. De lesgevende taken kunnen worden opgesplitst in de volgende onderdelen:

  • Nautische lessen of sportlessen
  • Keuzedelen
  • Coaching
  • Examineren

De nautische lessen bestaan o.a. uit: basis navigatie, marifonie, brug- en dekwerkzaamheden.

De sportlessen bestaan o.a. uit: de studenten fysiek belastbaar maken voor de Koninklijke Marine, door middel van spel- en krachtlessen, hardlopen en marsen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals, met diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. De functie is ingedeeld in LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

--

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Profiel
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur operationele werkervaring opgedaan bij Defensie of je hebt een sportachtergrond (bijv. ALO). Je hebt affiniteit met de doelgroep: aankomend medewerker maritiem en aankomend onderofficier maritiem. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van studenten en het opzetten van leerplannen. Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met het ‘beroepsgericht leren’. Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed in teamverband werken. Daarnaast ben je in staat om de visie van de organisatie uit te dragen.

Meer weten?
Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie dan kun je telefonisch contact opnemen met Erwin de Haan, opleidingsmanager van het Nautisch College, telefoon: 06 14 59 56 01. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

Gaan voor die baan!
Je hebt tot en met 22 september a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Erwin de Haan.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag 27 september 2021.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties

Menu