EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Heb je geen zin meer om in de file te staan? Wil je na je werk snel naar het strand gaan? Wil jij de combinatie ervaren van een commerciële functie binnen een non-profit organisatie? Komt het voor jou goed uit om alle schoolvakanties vrij te hebben?

Onderwijsgroep Noordwest-Holland zoekt gewoon een goede accountmanager Techniek en Nautisch (0,6 – 0,8 fte).

Bij ons heb je de kans om een commerciële functie uit te voeren in een interessant werkgebied. Als accountmanager techniek en nautisch adviseer je bedrijven, instellingen en cursisten over onze opleidingsmogelijkheden. Verstand hebben van het vak is dan ook een absolute vereiste, de klant moet zich goed geadviseerd voelen. Je draagt ook bij aan het formuleren van het opleidingsbeleid. Je bent het vaste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de interne organisatie.

Je bent goed in relatiebeheer. Maar ook kennis van zaken hebben en mogelijkheden zien, zijn jouw kernkwaliteiten. Je snapt hoe de commerciële kant van een organisatie werkt. En je bent natuurlijk goed in het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Deze verwerk je in offertes en uiteindelijk in contracten. De kansen die jij ziet analyseer je in marktanalyses en zet je om in accountplannen en marktprognoses. Je ziet een uitdaging in de complexe rol van accountmanager, die vraagt om strategische, communicatieve en adviserende kwaliteiten, aangevuld met de nodige onderhandelingsvaardigheden.

Profiel

  • Ervaring als accountmanager of een vergelijkbare salesfunctie

  • Ervaring in de technische of nautische branche is een vereiste

  • Relevante en afgeronde hbo-opleiding (afstudeerrichting bij voorkeur commerciële economie, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde of maritiem officier)

  • Op de hoogte van recente innovaties over levenslang leren en ontwikkelen

Wij bieden

  • Alle schoolvakanties vrij

  • Filevrij naar je werk

  • Een informeel/zakelijke cultuur, open communicatie, no-nonsense

  • Samenwerking binnen een enthousiast en ervaren team van professionals

  • Marktconform salaris, volgens cao mbo

Wie is onderwijsgroep Noordwest-Holland?
De Onderwijsgroep Noordwest-Holland is de commerciële tak van ROC Kop van Noord-Holland en AOC Clusius College. De bedrijfsopleidingen van beide mbo-scholen worden door de Onderwijsgroep aangeboden aan alle bedrijven en organisaties in de regio. De onderwijsgroep is op de hoogte van de regionale behoefte en zorgt samen met andere partijen dat het aanbod goed bij de vraag aansluit. Kijk op www.onderwijsgroepnwh.nl voor meer informatie.

Informatie en sollicitatie        
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Odilon Romero, directeur Onderwijsgroep Noordwest-Holland, via e-mail: oromero@rockopnh.nl of telefoon (06) 54 36 10 15.

Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 3 september a.s., uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 12 september a.s.


Menu